JOBBA HOS OSS

Vill du också bli en del av Team YumYum?
Ansök redan nu!

BLI EN AV OSS

Service, samhörighet och trivsel är bara några av de få nyckelord som YumYum bygger på. Vi är stolta över maten vi lagar, jobbet vi utför samt samhörigheten vi skapar. Därför är det viktigt för oss att alla våra medarbetare delar våra värderingar och vår teamkänsla.

Team YumYum är fyllt med många olika och härliga personligheter, som tillsammans jobbar för att skapa en otrolig samhörighet och en helt unik upplevelse för våra gäster.
Därför söker vi positiva medarbetare med en stark servicekänsla och god social kompetens.

På YumYum erbjuder vi en trygg och stabil arbetsplats som bygger på ömsesidig tillit och förtroende mellan medarbetare och chefer. Vi ser alltid våra medarbetare för deras unika styrkor och förmågor, och då YumYum just nu befinner sig i en spännande expansionsfas är möjligheterna många och vi erbjuder alla våra medarbetare som delar samma driv och engagemang att växa med företaget.

Vill du också bli en del av Team YumYum? Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev nedan, så hoppas vi att vi ses snart!

ANSÖKAN

Bifoga CV och personligt brev *
Obligatoriskt

3 st

Restauranger

42 st

Medarbetare

1 st

Städer

4.4/5

Betyg från Foodora

DIN UPPTÄCKTSRESA GENOM ASIEN

En middag eller lunch att dela med familj och vänner.

TRIPADVISOR TRAVELERS' CHOICE 2021Rekommenderar starkt!

Fantastisk mat till bra priser och personalen är supervänlig! Ny och uppdaterad meny med Te urval av bubbelte! Mycket fräscht och välsmakande du kommer inte bli besviken. Jag provade Green Tea med smak av passionsfrukt och den var så fin och fräsch, samt hade den smaksatt popping boba och färsk frukt i, jag rekommenderar den verkligen.

Timothy ErSmart tänk och fantastisk mat!

Så fräscht och gott, stort plus för att det fanns lådor att ta med det man inte orkat äta upp. Inget svinn. Bästa asiatiska kedjan utan tvekan!

Anders FriskBästa på länge!

Jättegod mat, stora portioner, trevlig miljö och supertrevlig personal. Dessutom finns lådor för att ta med rester hem.

Anne LaukkaPad thai i världsklass

Pad thai är fantastiskt gott! Åt det till lunch en vecka i streck, det är bra betyg

Robin Görjevik