BERÄTTELSEN OM YUMYUM

Hur det började, och vart vi är på väg.

Följ med oss på resan!

Läs mer

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL YUMYUM!

YumYum är en asiatisk restaurang kedja där maten och recepten är en kombo plockad från olika delar runt hela Asien, vilket skapar ett asian fusion koncept.
YumYum startade som en enkel snabbmatsrestaurang, Thai fastfood, i en liten lokal i Västerås City 2007. Sedan dess har både restaurangen och konceptet utvecklats till en fine dining restaurang med hög standard och bra rykte. Namnet YumYum kom inte förens år 2013 och idag är YumYum i City känt som en bra lunchrestaurang med bra mat som gör sig mer än värd sitt pris, och som senare på kvällen förvandlas in till en finare restaurang med á la carte och en otrolig service.

År 2017 öppnade YumYums andra restaurang i Västerås, YumYum Hälla. Här har konceptet utvecklats in till en fine dining/snabbmatsrestaurang med drive through. Med den otroliga servicen, alkohol rättigheterna, maten som alltid innehåller dagsfärska råvaror och lagas på beställning men ändå snabbt levereras ut till kunderna samt den unika och hemtrevliga inredningen, blev detta snabbt ett populärt och vinnande koncept som skilde YumYum från de andra asiatiska snabbmatskedjorna och restaurangerna.
Det tog inte lång tid innan kunderna flockades till YumYum Hälla för att ta del av allt som YumYum hade att erbjuda.
Tack vare detta fick vi på YumYum chansen att ta med våra kunder på en fantastisk smakresa genom Asien och visa dem vad YumYum går för.

Genom att skapa en avslappnad miljö för våra kunder att avnjuta sin måltid i där dem kunde känna sig trygga och välkomna, samt noggrannheten och kärleken som läggs ner för att laga våra kunder oemotståndliga och utsökta måltider, lyckades vi ta vara på denna chansen för att vinna över och behålla alla våra kunder. Därav är det viktigt att alla anställda hos YumYum brinner för servicen dem ger till våra kunder, vilket skapar en personlig och unik kontakt mellan kund och servitris/servitör.
Alla anställda hos YumYum jobbar ständigt med att hålla restaurangen ren och fräsch för våra kunder att koppla av i, gör sig alltid tillgängliga för att hjälpa alla våra kunder på bästa möjliga sätt, alltid personligen lämna ut maten vid bordet till alla kunder, alltid personligen plocka av kundernas tallrikar när de ätit färdigt och alltid höra vad kunden har att säga genom att alltid fråga hur maten smakade och öppna upp för en konversation vid avplockning.
Allt detta är väldigt, väldigt viktigt då det är tack vare våra kunder som restaurangen står, det är dem som ÄR omsättningen som driver YumYum framåt. Därav är det extra viktigt att vi alltid visar dem varför dem ska välja YumYum över någon annan restaurang.

Bara knappt två korta år efter att YumYum Hälla öppnat, så öppnade YumYum sin tredje restaurang i Västerås – YumYum Erikslund. Här fortsätter konceptet att triumfera, oförändrat från YumYum Hälla. YumYum fortsätter vinna över fler och fler kunder och är idag välkänt över hela Västmanland med goda associationer.
Så nu finns alltså YumYum i alla tre delar av Västerås, och fortsätter expandera vidare för att uppfylla drömmen om att YumYum ska finnas runt om i hela Sverige med detta vinnande koncept som faktiskt gör denna drömmen möjlig.

29e Juli 2022 öppnade YumYum sin första restaurang utanför Västmanland – YumYum i Birsta, Sundsvall, Samma koncept – helt ny stad!
Detta blev en helt ny utmaning för oss på ett helt nytt sätt, men vi har nog aldrig haft roligare.
Öppningen i Birsta blev en succé och och en stor hit bland kunderna. Med ett fantastiskt team lyckades vi ännu en gång att tillsammans överkomma alla hinder i vår väg och göra det till en fantastisk upplevelse, både för oss och våra underbara gäster.

Bara 6 korta månader efter en otrolig start i Birsta öppnade YumYum äntligen upp dörrarna till sin 5e restaurang i Skiftinge, Eskilstuna.
Bygget av restaurangen hade blivit ordentligt fördröjt på grund av omständigheter som bl.a corona.. Men nu var den äntligen här och redo för debut!
Trots den otroliga väntan så stoppade det inte våra härliga gäster från att strömma in för öppningen från alla håll och kanter, premiären av YumYum Skiftinge slog alla rekord hittills och vi kunde inte ha varit gladare!

 • YUMYUM BLEV YUMYUM

 • år 2009 öppnades Thai Fastfood, men inte förens 2013 ändrades namnet till ”YumYum” och konceptet började utvecklas.

 
 • YUMYUM ÖPPNAR I HÄLLA

 • 8 år efter öppnandet av den första restaurangen, 4 år efter namnbytet, öppnar YumYum sin andra restaurang på Hälla i Västerås år 2017. Detta blev den första YumYum med drive-thru och konceptet bara fortsattes utvecklas.

 
 • YUMYUM ÖPPNAR I ERIKSLUND

 • I slutet av 2019, bara 2 korta år efter succéöppningen på Hälla, öppnar YumYum sin tredje restaurang på Erikslund i Västerås. Konceptet med Fine dining kombinerat med snabbmat och drive Thru fortsätter även här att briljera.

 
 • YUMYUM SUSHI

 • under sommaren 2021 renoverades YumYum I Västerås city. Vi fick möjligheten att överta subways lokal vägg i vägg och kunde därav bygga ut restaurangen.
  I samband med med öppningen av den nyrenoverade restaurangen i juli 2021 så startade även YumYum upp med sushi för första gången.

  – Det vart en ren succé!

 
 • BUBBLE TEA

 • I januari 2022 blev YumYum dom första (och enda) i hela Västerås som säljer Bubble Tea.

 
 • YUMYUM BIRSTA

 • 29e Juli 2022 Öppnade YumYum I Sundsvall, Birsta upp!
  Vi tog Sundsvall med storm och det blev fullt hus hela dagen.
  En storslagen premiär vi ALDRIG glömmer!

 
 • YUMYUM SKIFTINGE

 • 27e Januari 2023 fick YumYum äntligen slå upp dörrarna för sin 5e restaurang, och det blev storslaget! Med samma koncept, men ett lite utökat ombud, satte vi (tack vare våra älskade gäster) nytt rekord på premiären!

 

DIN UPPTÄCKTSRESA GENOM ASIEN

En middag eller lunch att dela med familj och vänner.

TRIPADVISOR TRAVELERS' CHOICE 2021